לקוח: Soglowek

: Readymade and sliced pizza

מה יותר טעים? פיצה רותחת שיוצאת מהתנור, או אריזה לוהטת שיוצאת מהדפוס?
עכשיו כבר לא צריך לבחור! כי בתוך האריזות החמות שעשינו לזוגלובק יש פיצה
והיא כבר מחולקת וחתוכה בדיוק לריבועים או לסלייסים.
מממ.. פיצה

צילום: אריה ויסמין
סטיילינג: נורית קריב
סטיילינג: נורית קריב
פיצה עגולה מחולקת ל-6 סלייסים
פיצה ריבועים מחולקת ל-24 ריבועים
אריזות לוהטות שיוצאות מהדפוס
post6
הכי כיף שיש בגב משחקי ״איקס-עיגול״ ו-״משחק הזיכרון״

: המבורגר ונקניקיה בלחמניה

איך מכינים המבורגר עסיסי בלחמניה בשלושה שלבים?
פותחים ומחממים.
אה, זה בעצם רק שני שלבים… טוב נו- אז מוסיפים קטשופ!
יש גם עם קצת חריף וגם עם נקניקיה. תהנו מסדרת האריזות המשמחות שהכנו לזוגלובק (עם פסים מגבירי טעם!)

: עיצוב סדרת אריזות שניצל תירס דק-דק בטעמים

למי שרעב וחייב משהו תיק תק
למי שהזמין פיצה פריכה עם תירס, והמוכר בטלפון צחק
למי שחייב להאכיל את הדרדק
זוגלובק הכינו שניצל תירס דק-דק
ואנחנו עשינו עיצוב מדוייק
שנבדק
והודק
וצוחצח והוברק

צילום: אריה ויסמין
סטיילינג: נורית קריב
עיצוב: סטודיו 0304

: עיצוב סדרת אריזות – פרוס דק באריזה אישית

הי! לא לאכול! זה לאורחים
זאת עבודה קשה מאוד פה בסטודיו. לשבת כל היום מול הסנדוויצ'ים הקטנים האלה,
להזיז טיפה שמאלה, לסובב נגיעה ימינה, אבל לא נותנים לאכול כבר!
למי שרוצה לחטוף משהו קטן בינתיים, אחרי אימון בחדר כושר או תוספת לסלט במשרד – עיצבנו את הסדרה החדשה של זוגלובק באריזה אישית קטנה עם פרוסות דקות (13 קלוריות לפרוסה)
תסתכלו איזה יופי יצא, אנחנו רגע בחדר אוכל נותנים ביס וכבר חוזרים…
הצילומים הטעימים של אריה ויסמין. הסטיילינג החגיגי של נורית קריב.

Zoglovek-Naknik-465pix1

Zoglovek-Naknik-465pix2

Zoglovek-Naknik-465pix3

Zoglovek-Naknik-465pix5

Zoglovek-Naknik-465pix6

Zoglovek-Naknik-465pix8


חזרה למעלה